Who the fuck is Entourage?

Een terechte vraag wellicht. Maar is dat eigenlijk wel zo? Bij de naam Entourage gaat er misschien niet direct een belletje rinkelen maar afzonderlijk van elkaar hebben de boys van dit notoire DJ duo toch al een aardig track record.

Waarom dan in godsnaam de krachten bundelen? Simpel. Just for the fun of it! Beide gasten timmeren niet alleen in het nachtleven aardig aan de weg, ook als de zon schijnt zijn ’t drukke baasjes. En dat bleek niet altijd even goed te combineren. Het bloed kruipt echter waar ’t niet gaan kan en al snel kwam het idee om de draad weer eens op te pakken. Maar dan wel samen. Want wat verbroedert er nu meer dan een gedeelde passie? Draaien is voor Entourage een uitlaatklep waar de energie vanaf spat. Dat zie je, dat hoor je, en dat voel je!

Creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol. Niet alleen de platenkeus blijkt verrassend, ook de wijze waarop de jongens, beiden met hun eigen stijltje, elkaar proberen af te troeven met de zoveelste bom kenmerkt zich door vindingrijkheid en muzikaliteit. Entourage staat voor karakter en voor knallen. Keer op keer weer!

Marko

Geboren in Amsterdam, begon in 2000 met het spinnen van plaatjes en dropte samen met ’n maatje onder de naam Jackin’ Pumpkidz op menig festival technobommetjes. Had daarmee ook een maandelijkse radioshow. Naast deejay aardig aan de weg aan ’t timmeren als fashion-/grafisch ontwerper en kunstenaar.

Luc

Geboren lastpak met een goed hart. Van jongs af aan besmet met het house virus en draaide onder de naam Lucaz in verschillende clubs verspreid over het land. Organiseerde jarenlang zijn eigen Funky Fifth feesten. Heeft zich na zijn tijd met DJ duo La Resistance volledig gericht op het produceren en regisseren van film.

single-image

TWISTED MEMBERS


team-member

LUC LUTTERS

DJ

team-member

MARKO JOSIMOVIC

DJ