Fabbrica in Rosso Classxx

07 Apr 2018 Fabbrica Rosso Classxx | Veghel, NL

Details

☆☆☆ Fabbrica in Rosso Classxx☆☆☆
Marcel WoodsJochen MillerDJ FrancoisROOGShermanologyOrson WelshEntouragesoundMarc SimzArtento Divini Artist PageRuben VerhagenDJ TYSJay-Ve & Michael Mess ☆ SteveK ☆ Dazzle Netherlands

The indoor CLASSXX BLSSDTIVAL met 3 areas
☆ CLASSXX ☆ HOUSE ☆ TRANCE

In de vette industriële locatie de CHV Noordkade in Veghel zullen we wederom 3 areas inrichten. Tussen de oude silo’s en de machines zullen de lekkerste hits van toen tot nu klinken. De dresscode bij Fabbrica in Rosso Classxx is rood en of zwart.

Een nieuwe ervaring van een classics event. Een stijlvol en exclusief klasse evenement waarbij we terug gaan naar de tijd dat de clubs en discotheken nog floreerde.

Muziek uit de tijd dat de Zino, Atmoz, Matrixx, Hollywood, Danssalon, World Center etc. etc. iedere week ram vol zaten met feestvierders. Een tijd waar velen met een glimlach aan terug denken, naar die tijd nemen we jullie op 7 april even mee naartoe tijdens Fabbrica in Rosso Classxx.

We hebben alvast “the Legends “van de bekende clubs weten vast te leggen.

Mainstage:
Marcel Woods (Hollywood)
DJ Francois (Zino)
Jochen Miller (Matrixx)
DJ TYS
☆ BLSSD Classxx team (aka Michiel Twigt & Jeroen van Eenbergen)

HOUSE
ROOG (a true HOUSE legend)
Shermanology
Orson Welsh(It, World Center)
Entouragesound
☆ SteveK aka Steven Wahap

TRANCE
Marc Simz (Matrixx)
☆ Marcel Woods B2B Jochen Miller
Ruben Verhagen
Artento Divini Artist Page
Dazzle Netherlands

FABBRICA IN ROSSO more than just a party.
De vette industriële locatie, de prachtig in rood en zwart geklede frnds, de enthousiaste nationaal en internationaal bekende DJ’s, de vocalisten, TOP dansers, MC’s, special effects, entertainment, visuals en de unieke niet te kopiëren gemoedelijke BLSSD vibe allemaal ingrediënten die maken dat Fabbrica in Rosso veel meer is dan zomaar een feestje.

Kom als de mooiste versie van jezelf.
BLSSD is veel meer dan een avondje uitgaan. BLSSD is een heerlijke beleving. Een uniek feest waar ons partypubliek (23+)uit heel Nederland iedere keer weer reikhalzend naar uitkijkt. Van aankomst tot en met de slotakkoorden word je compleet in de watten gelegd. Want voor ons ben jij een VIP. En daarom nodigen wij je uit als de mooiste versie van jezelf te komen. De dresscode voor BLSSD FABBRICA IN ROSSO is: Stijlvol rood en/of zwart. (GEEN sexy partywear)